Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 30.04.2024, 20:21

КЗ "Великознам'янська ЗОШ I-II ступенів №2"

Меню сайту
МОН України
Електронний журнал
Головна » 2013 » Січень » 31 » Перелік збірників завдань ДПА-2013 у початковій школі (4 клас)
00:13
Перелік збірників завдань ДПА-2013 у початковій школі (4 клас)

Перелік збірників завдань та форми проведення державної підсумкової атестації учнів 4-х класів загальноосвітніх навчальних закладів у 2012/2013 навчальному році. Електронні версії мають бути розміщені не пізніше 1 травня 2013 року


У 2012/2013 навчальному році у початковій школі державній підсумковій атестації підлягають результати навчальної діяльності учнів четвертих класів з української мови (мова і читання) та математики. У навчальних закладах з навчанням мовами національних меншин можуть підлягати атестації результати навчальної діяльності з мови навчання (мова і читання). Державна підсумкова атестація відбуватиметься за затвердженими збірниками завдань.

Електронні версії збірників завдань державної підсумкової атестації мають бути оприлюднені Міністерством освіти і науки, молоді та спорту не пізніше 1 травня 2013 року. Для отримання інформації про оприлюднення електронних версій збірників завдань ДПА-2013 ви можете підписатись на розсилку новин розділу «Середня освіта» на сайті Освіта.ua.

Перелік збірників завдань для проведення державної підсумкової атестації учнів 4-х класів загальноосвітніх навчальних закладів з предметів інваріантної складової Типових навчальних планів:

Навчальний предмет

Клас

Форма проведення

Назва збірника

1.

Українська мова для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою

4

Письмово за посібником

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з української мови для загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання. 4 клас» (авт. Пономарьова К. І., Гайова Л. А.).

2.

Українська мова для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою

4

Письмово за посібником

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з української мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 4 клас» (авт. Воскресенська Н. О., Харченко О. Я.).

3.

Російська мова для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою

4

Письмово за посібником

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з російської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 4 клас» (авт. Сильнова Е. С., Каневська Н. Г., Олійник В. Ф.).

4.

Читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою

4

Письмово за посібником

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою. 4 клас» (авт. Вашуленко О. В.).

5.

Читання українською мовою для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою

4

Письмово за посібником

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання українською мовою для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 4 клас» (авт. Воскресенська Н. О., Харченко О. Я.).

6.

Читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою

4

Письмово за посібником

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 4 клас» (авт. Лапшина І. М., Попова Т. Д.).

7.

Математика для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою

4

Письмово за посібником

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою. 4 клас» (авт. Онопрієнко О. В., Пархоменко Н. Є., Листопад Н. П.).

8.

Математика для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою

4

Письмово за посібником

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 4 клас» (авт. Онопрієнко О. В., Пархоменко Н. Є., Листопад Н. П.).

9.

Українська мова для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням мовами національних меншин

4

Письмово за посібником

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з української мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням мовами національних меншин. 4 клас» (авт.Петрук О. М.).

10.

Кримськотатарська мова та читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням кримськотатарською мовою

4

Письмово за посібником

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з кримськотатарської мови та читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням кримськотатарською мовою. 4 клас» (авт. Мамутова М. Р.).

11.

Польська мова для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою

4

Письмово за посібником

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з польської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою. 4 клас» (Іваницька Е. В., Слободяна І. А., Савчак М. Й.).

12.

Читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою

4

Письмово за посібником

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою. 4 клас» (авт. Іваницька Е. В., Слободяна І. А., Савчак М. Й.).

13.

Молдовська мова для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням молдовською мовою

4

Письмово за посібником

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з молдовської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням молдовською мовою. 4 клас» (авт. Фєтєску Л. І., Пасат Н. В.).

14.

Читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням молдовською мовою

4

Письмово за посібником

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням молдовською мовою. 4 клас» (Фєтєску Л. І., Пасат Н. В.).

15.

Румунська мова для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням румунською мовою

4

Письмово за посібником

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з румунської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням румунською мовою. 4 клас» (Пілігач О. Г., Скріпа О. К.).

16.

Читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням румунською мовою

4

Письмово за посібником

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням румунською мовою. 4 клас» (Пілігач О. Г., Скріпа О. К.).

17.

Угорська мова для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням угорською мовою

4

Письмово за посібником

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з угорської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням угорською мовою. 4 клас» (авт. Сергійчук Ю. П., Гадар Ю. І.).

18.

Читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням угорською мовою

4

Письмово за посібником

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням угорською мовою. 4 клас» (авт. Сергійчук Ю. П., Гадар Ю. І.).


Складено на підставі нормативних документів МОНмолодьспорту:

  • Наказ № 55 від 25 січня 2013 року «Про надання грифа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України збірникам завдань для проведення державної підсумкової атестації»;
  • Наказ № 1295 від 19 листопада 2012 року «Про форми, зміст і підготовку до проведення у 2012/2013 навчальному році державної підсумкової атестації учнів (вихованців) системи загальної середньої освіти».
Переглядів: 1150 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright MyCorp © 2024